Advertising

Skip to main content
Advertising

Get resources to help your small business reach new customers and grow your business.

Quisma Sweden AB

Microsoft Advertising
Elite Agency Partner
QUISMA skapar mervärde för kunder genom att vi köper in, optimerar och levererar digitala media-tjänster över alla kanaler, oberoende av enhet som används.
Med oss når du dina performance-mål snabbare och effektivare då vi identifierar de mest intressanta målgrupperna för dig och kommunicerar med dem vid rätt tillfälle på rätt sätt. Det är särskilt två saker som utmärker oss: innovativa teknologier och vetenskapliga metoder från området datahantering.

QUISMA gör real time advertising – med erfarenhet, passion och framgång. Sedan 2001, året då vi grundades, växer det internationella QUISMA-nätverket kontinuerligt – innehållsmässigt och geografiskt. Fler än 320 medarbetare i 18 filialer i 16 länder utvecklar marknadsföringslösningar som levererar resultat.

QUISMA tillhör GroupM och är en del av WPP, världens största kommunikationsnätverk. Vi är medlemmar av IAB Europe och Sverige och stöder youronlinechoices.eu. Vårt mål är att arbeta så framgångsrikt för våra kunder att vi permanent innehar en världsledande position för digital performance-marketing.

Tre bokstäver kännetecknar vårt försprång mot konkurrenterna: QMP. "QUISMA Media Platform" är vår tekniska kärna och för – enkelt sagt – ihop utbud och efterfrågan effektivare än någonsin tidigare.
Verktyg för enskilda discipliner inom performance-marketing finns det många, men inget enskilt uppfyller våra krav. Därför bestämde vi oss för egen utveckling, som i slutändan förenar de bästa teknikerna för framgångsrik online-performance-marketing under ett tak.
Vår multi-channel plattform ger dig avgörande fördelar och insikter i dina kampanjer. Genom hantering, analys och optimering på ett enda ställe ökar effektiviteten märkbart, något som också blir tydligt i kampanjrapporteringen.
Med QMP åstadkommer vi vårt mål – att erbjuda våra kunder bäst performance.

Address

Birger Jarlsgatan 50
Stockholm 114 29 Sweden

Industries served

Automotive
B2B Services
Education
Financial Services
Government/Non-Profits
Health and Wellness
Healthcare
Home Services/Home and Garden
Insurance
Legal
Real Estate
Restaurants and Food
Retail
SMB
Tech and Telecom
Travel

Languages served

English
German
Swedish